Her Majesty (Crosby, Stills, Nash & Young)

Na hun zeer succesvolle theatertournees doet Crosby, Stills, Nash & Young-tributeband ‘Her Majesty’ nu ook de festivals aan! Dit doen ze met de absolute hoogtepunten uit hun twee programma’s ‘Déjå vu’ en ‘Marrakesh Express’.

In januari 2016 speelde Her Majesty bij De Wereld Draait Door en dat optreden maakte zoveel indruk dat nog diezelfde avond de hele theatertour ‘Déja vu’ was uitverkocht. De reprise van deze tour eindigde na 120 shows vervolgens in een tot de laatste stoel gevuld Carré. In november 2017 begon vervolgens hun tweede programma ‘Marrakesh Express’ waarin ze nog dieper groeven in de schat aan muziek van Crosby, Stlls, Nash & Young.

De stemmen van Bertolf Lentink, Diederik Nomden en Bauke Bakker kleuren op net zo’n magische manier bij elkaar als die van Crosby, Stills & Nash in hun beste dagen. Daarnaast heeft Her Majesty met Jelle Paulusma (Daryll-Ann, Paulusma) een subliem Neil Young vertolker binnen de gelederen. Gecombineerd met een ijzersterke ritmesectie en en veel zichtbaar spelplezier, leidt dit tot een concert van het allerhoogste niveau.

Natuurlijk komen alle hoogtepunten van het klassieke album ‘Déjà vu’ voorbij. Denk aan ‘Almost Cut My Hair’ (ongeevenaard goed gezongen door drummer Bauke Bakker), Carry On, Our House en Teach Your Children. Maar ook aan Suite: Judy Blue Eyes, Helplessly Hoping en de hits van Neil Young soloalbums zoals Heart of Gold en Old Man.

Social


Contact

Robert Koole
robert@fireballagency.nl


Shows

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Fireball Agency nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)