Led Zeppelin Greatest Hits Tour 2025 door Physical Graffiti

Physical Graffiti speelt met een urgente precisie de onvergetelijke Zeppelin-klassiekers als Stairway To Heaven, Rock ’n Roll, Since I’ve been Loving You, Whole Lotta Love, Dazed and Confused, Immigrant Song en Black Dog… maar ook ‘deep tracks’ als No Quarter, Moby Dick, Trampled Under Foot, The Ocean, Gallows Pole en natuurlijk Kashmir. Een twee uur durende show verpakt in een geweldige lichtshow aangevuld met projecties en visuals. Dit is Led Zeppelin anno 2025.

De Nederlandse gitarist Daniel Verberk benaderd met precisie Jimmy Page’s unieke gitaargeluid,. Hij straalt niet alleen Page’s cool uit, hij voert zijn nonchalante speelstijl met een grootse nauwkeurigheid uit.

De uit Ierland afkomstige Dave Harrold is net zo overtuigend op de bas als John Paul Jones zelf. De vette grooves en demonische baslijnen voeren je mee naar een andere dimensie, om heel af en toe tot rust te worden gebracht door de klanken van de melanchonische mandoline.

De in Duitsland geboren Jan Gabriel op drums…om te zeggen dat hij wel eens de reïncarnatie van John Bonham zou kunnen zijn is misschien een beetje overdreven…maar wacht tot je hem hoort op zijn Ludwig Drumkit en pauken tijdens Moby Dick, voordat je conclusies trekt.

Geboren Engelsman Andrew Elt is een frontman pur sang en evenaart de oh zo kenmerkende Plant-vocalen tot in de kleinste detail. Elt brengt dezelfde klassieke, krachtige, dynamische uithalen en zanglijnen ten gehoor, die we zo goed kennen van de Led Zeppelin platen.

Aangevuld door de Nederlandse keyboard virtuoos Remco van Zandvoort, die gebruik maakt van de vintage geluiden van Hammond Orgel, Leslie en Melotron, laat de band horen dat zij nog dieper kunnen graven in het waanzinnige oeuvre van Led Zeppelin.

Physical Graffiti levert een meer dan twee uur durende set van Zeppelin’s beste songs en meer. Met honderden shows, door heel Europa, achter de kiezen, speelt de band met daverende success al  ruim 15 jaar in de grote Europese steden als Berlijn, Hamburg, Kopenhagen, Göteborg, Amsterdam en uiteraard alle plaatsen daar tussenin. Ze hebben zelfs hun vleugels gespreid tot aan Moskou, waar ze twee uitverkochte shows speelden in de veelgeprezen Svetlanov Hall, in de wereldberoemde International House of Music.

Tour 2025

10 januari – Grenswerk, Venlo

11 januari – Boerderij, Zoetermeer

17 januari – FLUOR, Amersfoort

18 januari – Mezz, Breda

24 januari – De Zwarte Silo, Deventer

25 januari – Estrado, Harderwijk

31 januari – Metropool,

1 februari – p60, Amstelveen

7 februari – Bosuil, Weert

8 februari – Gigant, Apeldoorn

14 februari – Effenaar, Eindhoven

15 februari – Groene Engel, Oss

21 februari – SPOT, Groningen

22 februari – Hedon, Zwolle

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van het laatste muzieknieuws rondom Goomah Music en Fireball Agency.

Ik wil graag de Fireball Agency nieuwsbrief ontvangen. (verplicht)